Status før sidste runde (første holdsejre til 3. og 4. holdet)

Før fællesafslutningen på Tapeten d. 5 marts lægger 1. holdet med 31 point til klar oprykning fra Mesterrækken til 2. division! 1. holdet har haft en imponerende sæson, med blot et enkelt nederlag til Hvidovre 1. (3½-4½). I mandags sparede Nørrebro 1 dog på hjernemusklerne og spillede lige op med BMS 3.

Mens 1. holdet rykker op, må 2. holdet med nederlaget til LVS1 (onsdag) se frem til en returbillet til 1. række. Med 17½ point inden sidste runde er der 4½ point op til Brønshøj 3.

Nørrebro 3 har haft en fin sæson med en solid midterplacering i 1. række med 19 point før sidst runde. Nørrebro 3 vandt 5-3 over Amager 1 i mandags. Et point over den forventede scorer. Det er deres første matchsejer i turneringen. Stort tillykke. Forhåbentlig vinder de også den sidste match så ingen kan komme og sige at det bare var ren held :-)

Vores unge juniorer (4. holdet) tog i går "revanche" mod Hvidovres 2. hold, og sikrede dermed sæsonens første holdsejr med 4½-3½. Alle vores 6 juniorer fik point med hjem og Thore og jeg var virkelig imponeret over niveauet. Det kunne oven i købet have blevet til endnu mere hvis Emil Skovgaard havde turdet gå efter sejren i et ikke helt ufarligt slutspil. Selv vores reserve Noah Walgreen hentede en remis mod en 1450-spiller. Godt gået drenge.

Læs mere information om det på ksu.

/ Kim Andersen og Michael Olsen