Nyhedsarkiv2007

AS04 mod Brønshøj II: 7-1 (20.11.07)

Førsteholdet vandt en storsejr.

5 af 7 i Brønshøj (07.11.07)

Som nogen måske har set klarede AS04 sig meget fint i BSF Sensommer EMT med en delt førsteplads og en tredieplads i mestergruppen. Jacob Woge, der var en af vinderne, beretter med egne ord hvordan det gik for sig.

Hurtigskak (29.10.07)

Henrik W. Jensen vandt vores 6. runders hurtigskak lørdag med 5 point. Jacob Woge og Poul Henrik Madsen delte andenpladsen med 4½ point. Jesper Karup fik ratingpræmie (u1700) med 3 point. Der var 12 deltagere.

Copenhagen Chess Festival (16.08.07)

Jacob Woge deltog i sommerens store danske open og hvordan det gik beretter han her med egne ord. Også Jens Henrichsen gjorde sig bemærket ved blandt andet at vinde skønhedspræmie for en fin matsætning mod Nikolaj Mikkelsen.

FM Esben Lund i Skakmøllen på torsdag (15.07.07)

Sæt rating på spil nærmer sig sin afslutning. Sidste runde er på mandag, men det endelige punktum sættes først torsdag 19.juli. Her kommer den stærke spiller FM Esben Lund på besøg i Skakmøllen. Esben vil sammen med de fremmødte analysere partier fra turneringen og han vil sikkert også have et godt parti med fra den sidste IM-turnering han har deltaget i. Hvis du har et godt parti fra Sæt rating på spil og gerne vil have Esben til at analysere det kan du sende det til Esben. En anden mulighed er at medbringe det på torsdag. Arrangementet starter kl. 19.00 og varer til ca. 21.30. Deltagere i Sæt rating på spi har gratis adgang og fortrinsret!. Øvrige må betale kr. 20,- i entre.

Forår EMT (28.05.07)

Den første forårs EMT i skakmøllen blev vundet af ratingfavoritten Erling Nilsson, som kun satte et enkelt point til mod Michael Mikkelsen der blev nummer to. Gruppe to blev vundet af Jørgen Monrad foran kassemester Mads Keinicke. I gruppe 3 var Allan Daastrup og Clemens Bonnor ret suveræne med 4½/5 og delte førstepladsen.

Analyseaften (21.05.07)

Vi fortsætter med analyseaften den sidste torsdag i måneden. Det vil sige at næste gang er torsdag 31. maj. Som sidst vil Anders Sønderby lede analyserne. Tag gerne dit eget parti med!

Hurtigskak (13.05.07)

14 spillere deltog i Skakmølle Hurtigskak. Det var en hyggelig turnering og det virkede som om der var stemning for at arrangere den igen - måske en gang om måneden? Turneringen blev vundet af Erik Sværke med 6½, nummer to blev Poul Henrik Madsen 6 og trediepladsen tog Erling Nilsson med 4½. Der var ratingpræmier til Jan Brøndum, Asger Jeppesen og Mads Keinicke.

DM i Aalborg (04.04.07)

Danmarksmesterskaberne er i gang. Fra AS04 deltager Jakob Kjær Jensen (kandidatklassen), Janus Rasmussen, Anders Sønderby og Michael Mikkelsen. Desuden er der flere tidligere ASere i kandidat og landsholdsklassen som historisk interesserede kan more sig med at finde.

Lyn GP (11.01.07)

Første lyn grandprix i Skakmøllen var nærmest et tilløbsstykke. 15 deltog i turneringen som blev vundet af Jakob Kjær Jensen der kun satte ½ point til.