Juniorturneringer mm.

Hej skakvenner

Det er godt at se at flere juniorer spiller med i diverse turneringer f.eks i juniorturneringen  i Caissa.

Specielt for juniorer starter Junior Grandprix turneringen (JGP).

Søndag d. 28 okt. startes JGP-turneringen i Tåstrup Skakforening. SØNDAG d. 18 NOVEMBER VIL VORES KLUB SOM EN NYHED ÅBNE DØRENE FOR DET FØRTE  JGP-STÆVNE I KLUBBEN. Øvrige jgp-spilledage kan sikkert snart ses på Københavns Skakunion (KSU) www.ksu.dk.

I sidste års JGP blev Mikkel Jacobsen en flot nr. 3 i sin årgang, og han vil sikkert gøre det endnu bedre i år! Jeg anbefaler andre at være i turneringen hvis I kan.

Der er også flere stævner i skoleskak på vej - og Andreas Skovgaard fik vist en flot-flot  2.plads til DM-skoleskak 2011, så spørg bare ham eller hans forældre hvor godt det kan gå når man deltager!

Kig på www.ksu.dk og få nogle ideer til turneringer og tilføj andre favoritter som www.kbhskoleskak.dk, www.skoleskak.dk og www.dsu.dk.

Da der nu er 10 A-juniormedlemmer i klubben og flere er på vej, vil klubben stille med et et juniorhold i holdturneingen. Jeg skriver senere en mail til dem af jer der er medlem af skakunionen og demed kan deltage i holdturneringen. Vi ses forhåbentlig på torsdag til mere juniorskak !

Med skaklige hilsner fra: Henrik, Kim og Jørgen & Thore (Jørgen Holmstøm, der er folkeskolelærer vil først komme efter uge 42 - men så er hans lyst og humør til undervisning til gengæld kæmpe stort ;-)