Juniortræning hver torsdag (og tirsdag)

Skak styrker mod, selvtillid og logisk tænkning, og udvikler ens kreative og analytiske evner. Spiller du skak på en af de mange skoler på Nørrebro eller omegn og kunne du tænke dig at spille i en skakklub, så kan du spille skak i vores hyggelige lokaler.

Juniorer behøver ikke at blive medlem før man har prøvet at være med til juniortræning 3 gange. Skaktrænere og skakkammerater vil prøve at gøre skak så interessant at man ønsker at fortsætte. 

Med ca. 25 juniormedlemmer er vi en af de største juniorklubber i Danmark.
Nørrebro Skakklub tilmelder så mange juniorhold til KSUs Juniorholdturnering som muligt.
Klubbens juniorhold kaldes BroBizz. Holdnavnet hentyder til at vi har juniorer, der bor mange forskellige steder i byen, blandt andet på Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro og Østerbro.

Nørrebro Skakklub tilbyder begynder-undervisning hver torsdag fra 18.00 til 19.00 samt elite-træning for vores mere øvede juniorer om tirsdagen fra 18.00 til 19.00.

 

Thore Nyboe Jensen er klubbens primære juniortræner og kontaktperson, mens Kim Secher Andersen er assisterende juniortræner.

Som en del af juniortræningen vil man bl.a. blive introduceret til

  • sunde åbningsvarianter
  • kombinationsteknik og opgaveløsning
  • partianalyse
  • notering af partier, brug af ur mm.

I kan læse mere om vores juniorers bedrifter og diverse arrangementer under Juniornyt

Kalender

Sep
25
Wed
17:30 Master Class Træning med Viktor ...
Master Class Træning med Viktor ...
Sep 25 @ 17:30 – 19:00
Master Class Træning med Viktor Haarmark Nielsen fra Øbro. Viktor er både ung og fremadstormende, spiller 1. bræt for Øbro 1, og har i flere år undervist juniorerne i Hvidovre. Viktor er en virkelig stærk spiller[...]
Sep
26
Thu
19:00 Thorsdagslyn
Thorsdagslyn
Sep 26 @ 19:00 – 22:00
Klubaften: Typisk med lynturnering. Fremmøde senest kl 19.40 for deltagelse i lynturnering.  Ved hjemme-holdkampe aflyses thorsdagslyn.
Sep
30
Mon
19:30 Trænings-session med Viktor Harm...
Trænings-session med Viktor Harm...
Sep 30 @ 19:30 – 22:00
mandag 30. september kl. 19.25. Viktor Harmark Nielsen (stærk mesterspiller med næsten 2300 i rating) kommer forbi. Som en slags optakt til den kommende holdturnering vil VHN holde en trænings-session. Der vil både være opgaver[...]

Vores Facebook side

Admin